Andreas Ruby – Leksion Publik tek Piramida

Atelier Albania Arkitekturë, Leksione Leave a Comment

Pas 5 vitesh harresë, Piramida hapi dyert e saj kryesore për herë të parë më 2 Dhjetor 2013 duke u perdorur si hapësira për një leksion publik të mbajtur nga kritiku i arkitekturës, kuratori dhe botuesi Andreas Ruby. Leksioni quhej “Më Përdor!” dhe pati pjesëmarrjen e rreth 250 te rinjve, shumë prej të cilëve kishin vite pa shkelur në brendësinë …

Atelier AlbaniaAndreas Ruby – Leksion Publik tek Piramida