Tematika

Ndaje me të tjerë

Atelier AlbaniaDiskutim mbi të ardhmen e Vilës së Bllokut
  • Arbri

    Do qe mire sikur dhe oborri te rikonceptohej si publik, ndersa per vilen ndoshta art modern, exhibitions, qender arti kulture, etj.