Tematika

Ndaje me të tjerë

Atelier AlbaniaLançimi i Atelier Albania
  • ermir karma

    pislkliqet e qeverise Rama me Arkitekuren dhe vjedhjet e tenderave kane lidhje pikeruisht eme Atelier Albania. Kjo do te shfrytezojhhet si nje kanalizim i fondeve nga Donatoret . Ashtu si kompanie eEAG ne fushen e Reklamave. Kompani Hajdutesh me imazh arkitekutre. KAne gjetur dhe nje Hollandez cope cope per te treguar perralla.